top of page

D.J. Flashback

D.J. Flashback/ Vidar Kristiansen

Vidar har sitt samiske opphav i Troms og er ellers for en innbarka Tromsøværing å regne, men tar gjerne "spesial-oppdrag" over hele landet. Han er en av de få, eller kanskje den enneste D.J'en som har spesialisert seg på å ha med seg et stort repertoar av samiske artister, nye som den litt eldre populær-musikken. Han lar seg mer enn gjerne også booke til "helsamiske tilstelninger" over det ganske land hvor en D.J. av hans slag er ønskelig. Det vi kan LOVE at D.J. Flashback uansett har med seg, er en helt "oppdatert samling" av de beste låtene for god stemning på dansegulvet. 

OM VIDAR - MED DEN GODE D.J. STEMMEN
Vidar har jobbet som "Kommersiell allround party Disc Jockey" med navnet Flashback siden midten av 80-tallet. Han er kjent for å spille variert musikk fra de fleste kategorier, musikk som alle kjenner igjen, digger, synger med på og danser til.

Har også jobbet hele 10 år på forskjellige nærradioer, og var både programleder for egne prosjekter og medprogramleder i andres konsepter, arbeidet her var både som produsent for både egne og andres programmer, ble også leid ut til andre radiokanaler som tekniker, og arbeidet også til tider som en ren Radio-dj. Disse årene med arbeid på radio fra 1986-1996 med så mye forskjellig musikk og god kundekontakt har gitt en solid viten om musikk og forståelse for hva publikum ønsker seg. Det er også en stor fordel at han har en "perfekt D.J. stemme" - eller "radiostemme" - som tilfører det "lille ekstra". 
 

Flashback er en svært allsidig og erfaren D.J. med mange års erfaring som spiller variert og dansbar musikk og ved det skaper stor glede for folk i alle aldere. Han vet å skape "liv og engasjement" - og har spilt i alt fra "barnehagedans" til pensjonisttreff.

De årstall som er tilgjengelige fra hans omfattende musikk-samling strekker seg helt fra 1920-tallet og fram til i dag 2023, alt vil være etter arrangørs ønske og behov. Men det Flashback innehar aller mest  av, er musikk fra perioden 1950-1990, og er da naturligvis best på disse tiårene. Han er også dyktig på 50-60-talls musikk og da særlig swingmusikken fra epoken. Ellers er spesialområdet hans, den gode musikken fra 70 og 80-tallet som får humøret på topp hos alle uansett alder.
 

Han behersker og har stor kunnskap om de fleste musikksjangre - men er en av de heller få som f.eks. kan holde "koken" med bare JAZZ en hel kveld, noe som de fleste av dj's ikke har spesialisert seg på å bygge opp. Videre nevnes for ordens skyld; pop, rock, punk, dance, disco, funk, soul, blues, lounge, instrumental, RnB, hip-hop, rap, edm, latino, tropical, reggae, country, danseband, gammeldans, americano, viser, grand prix musikk, irsk, swing, old gold, og slow.
 

Flashback tar gjerne oppdrag for event-selskaper, bookingbyråer, foreninger og lag, bedrifter, utesteder og privatpersoner.

Noen typer eventer han gjerne spiller i - er alle former for offisielle og private arrangement, party, jubileum, bursdagsfester, firmafester, julebord, nyttårsfeiringer, Eurovision fester,  nattklubber, discoteker, puber, barer, festivaler, show, bryllup. Han kan også gjøre PR-reklamejobber og arrangementer innen mote og livsstil. Flashback reiser gjerne over hele landet - og garanterer alltid en god stemning der han spiller - dette siden han raskt "leser" sitt publikum, etter mange års erfaring som D.J. - og dermed klarer å gjøre arrangøren/ gjestene/publikumet svært førnøyde.
 

Flashbacks merkevare er at han har en særdeles stor samling
godt "testet" repertoar med musikk som vil tilfredstille ethvert publikum, enhver anledning og smak.

For booking av DJ Flashback

bottom of page