top of page
_LW23839.jpg

Gesille/Gro Elisabet Sille

 Gro Elisabet/Gesille - født i Tromsø, profesjonell klassisk utdannet sanger, musiker/fiolinist og utøvende innenfor flere stilarter, som bla. norske folketoner, musicals og operetter.
Til tross for suksess-karriere "ute i verden" - har hun beholdt sine Nord-Norske røtter og ikke minst interessen for samisk musikk og kultur.

Gesille har delt scene med flere store internasjonale stjerner som; 
Frank Sinatra, Shirley Bassey og The Three Tenors med Plácido Domingo, José Carreras, Luciano Pavarotti, Sissel Kyrkjebø, Ole Edvard Antonsen, Erik Bye, Dance With A Stranger, Seigmenn,
CC Cowboys, Steinar Albrigtsen, Jørn Hoel, Elisabeth Andreassen, Jan Werner,
 Ida Tolou for å nevne noen. Oppdragsgivere; Kongefamilien, Regjeringen, Forsvaret, UD, FN samt store internasjonale selskaper som Norsk Hydro, Statoil, m. fl. 

Gesille har en lang fartstid som en høyt skattet musiker, og vært med på mange plateutgivelser, opptrådt på Broadway, under Nobel Fredspris-konserten, og i utallige TV og radioprogram, alene eller sammen med hennes særdeles anerkjente strykekvartett "Sophisticated Strings." 

Gro Elisabet har et stort hjerte for bevaring av norske natur og dens ressurser og mangfold. Hun er sterkt engasjert i "dyrevelferd" - og står opp for dyr og mennerskers medfødte rettigheter. Hun er solid forankret i et kulturmangfold, mellommenneskelig kommunikasjon og det å bringe sammen utøvere fra ulike musikk-sjangre.

Gro Elisabet lever og ånder for en sunn sjel i et sunt legeme, "and she walks her talk!"

Ta kontakt for booking

bottom of page