top of page

Espen Sletteberg

Espen_edited.jpg

"Ingen tid å miste"
Denne følsomme og vakre låta er nå under studiooptak! Gled deg! 

"Gorie"
en vakker og, fengende låt
med mange dimensjoner!

Vakker kunst med ekte Kråkesølv
og inspirert av en ekte kråke!

Vakker kunst med ekte Kråkesølv
og inspirert av en ekte kråke!

Mye kan sies om Espen, mye er sagt, og mye skal sies og skrives fremover. For det første er han en formidabel musiker, forfatter og tekstforfatter - og ikke minst en begavet kunstner og designer som tar i bruk ulike teknikker - og selvsagt, han er en dedikert dyrevenn. Derfor han også kaller seg for "Kråkemannen". Og med sine kråker har han allerede fått mye omtale,

Og vi i Boahji ser og hører hans store potensiale som musiker. Derfor er det på tide at også Espen blir "tatt under vingene" av noen - og ikke bare tar de bevingede under sine vinger. Og det har også "vårt lydstudio" - med de beste og mest dedikerte produsenter vi vet om forstått, Tron Syversen & Helene E. Lorentzen, nemlig Pan Lydstudio på Skjetten. De to har skjønt hans kapasiteet og satser nå for fullt på en snart ferdig produksjon fra Espens vidunderlige og mangfoldige musikalske sinn.

"Gorie" - er en  liten snutt av låtunderveis i Pan Lydstudio - filmet på "kryss og tvers", men hva gjør vel det - HØR!  Dette blir megbra! Og vi i Boahji og Pan - gleder oss til lanseringen for å dele produksjonen med dere alle!

OM ESPEN SLETTEBERG
- KUNST SOM UTTRYKKSFORM

Det var gjennom kunsten at Espen fant en ekstraordinær måte å uttrykke seg på, og nå maler og skaper han også det "ekstraordinære" gjennom sin musikalitet og tekster. Med maleriene sine, hvor kråkene alltid er i sentrum, skaper han en visuell symfoni av farger og teksturer. Espen har utviklet unike teknikker, der han bruker akrylmaling, pulverisert kråkesølv og skalpell for å fremheve dybden og skjønnheten i hvert verk. Hans bilder forteller historier som rører sjelen og formidler et budskap om samhørighet og medfølelse.

Musikken er også blitt en viktig del av Espens reise. Som en talentfull gitarist, vokalist og låtskriver, bruker han sin stemme til å formidle de dypeste følelser. Han trekker inspirasjon fra visesangen, men legger til sin egen vri og skaper en unik musikalsk opplevelse.

 

Espen henter inspirasjon fra sin uerstattelige venn Hafez, og sammen skaper de vakre og tankevekkende låter som berører lytterens hjerte.

Bøkene Espen har skapt, spesielt barnebøkene, er en bro til fantastiske eventyrverdener. Med Kim Ine og Hafez som hovedpersoner, tar han leserne med på en reise fylt med magi, vennskap og verdifulle livsleksjoner. Espens fortellinger fanger fantasien til både barn og voksne, og inviterer leserne til å drømme og utforske en verden full av håp og inspirasjon

ET UVENTET VENNSKAP

I hjertet av Espen Kråkemannen Slettebergs biografiske reise finner vi en sjarmerende historie som begynner med en uventet vennskap. Med et kreativt sinn og en lidenskap for å hjelpe de svake, tok Espen imot en blodig og skadet kråkeunge, som senere fikk navnet Hafez. Deres bånd ble umiddelbart sterkt, og de to ble uatskillelige.
 

OVERVINNE UTFORDRINGER

Espen, som selv har kjempet mot helseutfordringer som Morbus Crohns og en udiagnostisert krampetilstand, fant trøst og en dyp forbindelse i selskapet til Hafez. De ga hverandre styrke og mot gjennom tykt og tynt, og Espens omsorg for de svake i samfunnet ble en fanesak i hans liv. På tross av sin egen uførhet og økonomiske vanskeligheter, strekker Espen seg langt for å hjelpe både dyr og mennesker i nød.

Espen Kråkemannen Sletteberg er en mann med et hjerte av gull, som gjennom kunst, musikk, bøker og sitt nære forhold til kråkene Kim Ine og Hafez, har funnet en unik vei til å berøre sjeler, skape bevissthet og inspirere andre til å gjøre en forskjell. Gjennom hans historie og verkstilgang inviteres du til å bli en del av denne fortryllende reisen og oppdage den uendelige skjønnheten i verden rundt oss.

"KRÅKETING"
En dokumentar mest om kråker og litt om Espen.

Ta kontakt med Espen!

bottom of page